SUMA'T AL CLUB...

 INSCRIPCIONS 2019-2020

Us informem que ja és oberta la inscripció per la temporada 2019-2020 per tots aquells jugadors/es que ja han jugat amb nosaltres aquests temporada. Els de nova incorporació a l'entitat, ho podran fer a partir del dia 3 de juny. 

El procés a seguir és el mateix per a totes les famílies: 

1. Omplir el breu formulari online que trobareu a la pàgina web del Club: www.cbmolinsderei.cat  o a través del següent enllaç: Inscripció 

2. Un cop hagueu validat les vostres dades, caldrà fer el pagament de la primera quota a través del mateix formulari online. 

3. El document de sol·licitud de llicència i el document del Certificat Mèdic Esportiu (CME) (només en el cas que s'hagi de renovar), que us podreu descarregar dels enllaços proporcionats.. 

*la revisió mèdica no és necessària pels nens/es de l'Escola de Bàsquet. Per la resta de jugadors/es, aquest any s'oferirà la possibilitat de passar la revisió mèdica al mateix Club amb personal especialitzat en medicina esportiva.

4. Finalment caldrà enviar aquests documents i el full d'inscripció degudament signats a la següent adreça de correu electrònic: gerencia@cbmolinsderei.cat.Tot abans del 28 de juny. 


Rebeu una salutació cordial. 
 

Us compartim l'enllaç a l'àlbum de fotos corresponent al Mini-Stage de pretemporada celebrat el passat cap de setmana. 

Van ser unes jornades molt profitoses pel conjunt dels equips, esperem poder-les repetir any rere any vist l'alt nivell de participació
Inscripcions 2017-2018EL CB MOLINS DE REI AL PALAU BLAUGRANA 2017

EL CB MOLINS AL PALAU BLAUGRANA
Els facilitem l'áccés al recull gràfic del que va ser la visita al Palau Blaugrana el passat diumenge 12 de febrer. Un centenar de jugadors/es del Club, acompanyats per un important nombre de familiars, van gaudir de ben a prop del partit ACB entre el FC Barcelona i l'ICL Manresa.Un cop finalitzat el Campus de Perfeccionament dut a terme els dies 10, 11 i 12 d'abril, us volem compartir l'accés a la galeria fotogràfica de cadascuna de les tres jornades.
 Ja podeu visualitzar un ampli resum del segon Campus de Perfeccionament celebrat fa unes poques setmanes al Club.

Esperem que us agradi!


FOTOS PRESENTACIÓ TEMPORADA 2016-2017


L'ESCOLA DE BÀSQUET SUMA UN NOU ESPAI D'ENTRENAMENT AL BARRI DEL CANAL 

El gimnàs de l'Escola Pont de la Cadena acull des d'avui un nou grup d'entrenament per a nois i noies de P5, 1r i 2n. 

D'aquesta forma aquesta instal.lació es suma a les altres dues del Poliesportiu i del Col·legi Virolai, on els més menuts es poden iniciar en la pràctica del Bàsquet a Molins de Rei. 

Els horaris d'entrenament són de 17h a 18h, els dimarts i dijous


Fotos Clinic Entrenadors

JA TENIM LES FOTOS DEL CLINIC D'ENTRENADORS

SETMANA DE PORTES OBERTES (DEL 23 AL 27 DE GENER): 

Vine i comparteix amb nosaltres la màgia del Bàsquet! La propera setmana els entrenaments seran oberts a tots els nois i noies de primària que vulguin venir a descobrir l'esport de la cistella. 
T'ho perdràs?

Obrim els entrenaments als nois i noies de 4 a 12 anys que vulguin venir a descobrir el bàsquet!
- L'Escola de Bàsquet ( de 4 a 8 anys) té com a objectius principals la introducció a l'activitat esportiva i el desenvolupament de la psicomotricitat, junt amb la descoberta i la millora dels fonaments tècnics i tàctics del bàsquet mitjançant jocs.
- Els Equips d'Iniciació (de 8 a 12 anys) alhora reforcen l'aprenentatge motor aprofitant l'important desenvolupament físic i cognitiu d'aquesta etapa i utlitzen la competició setmanal com a eina vivencial per la consolidació de valors fonamentals en la formació personal.
Suma't al Club, Viu el Bàsquet!


FOTOS DEL TORNEIG

Bet Peropadre se incorpora a la disciplina del primer equipo femenino del club.La ya nueva jugadora del club proviene del BF Viladecans donde la temporada pasada se proclamaba campeona de Catalunya de 1a Cat.
Desde el club le deseamos ,la mayor de las suertes en esta nueva etapa

Anna Alegre regresa al senior A fem 3 temporadas después.

Jugadora importante en la consecución del ascenso a primera en la temporada 2012-13, y donde ya coincidió con Cris García y Cris Pagés, regresa al club tras pasar las últimas temporadas en la UESC de Sant Cugat.
Desde el club le deseamos la mayor de las suertes en esta nueva etapa

CAMPUS DE PERFECCIONAMENT SETMANA SANTA


TERCERA TROBADA ESCOLA BÀSQUET
PATROCINADOR SEGONA TROBADA ESCOLES BÀSQUET


GALERIA QUARTA TROBADA

Quarta Trobada de L'Escola de Bàsquet al Virolai, ens divertim i mostrem el que aprenem


Els grups d'Escola de Bàsquet I (P4-P5) i Escola de Bàsquet II (1e-2n) van disputar la seva tercera Trobada d'aquesta temporada, aquest dissabte 20 de febrer. Podeu accedir al recull gràfic clicant a la següent galeria fotogràfica

RESERVA D'ENTRADA ACB

ENS APASSIONA EL BÀSQUET!


Avui diumenge 24 de gener, el Club Bàsquet Molins a portat al Palau Blaugrana una vuitantena de jugadors i tècnics de les categories d'Escola de Bàsquet, Premini, Mini i Infantil per a presenciar el partit de lliga ACB entre el FC Barcelona i el València Basket, líder invicte de la competició. 

Els nostres jugadors i jugadores han pogut presenciar a peu de pista l’escalfament previ al partit, i s’han fotografiat amb el primer equip del FC Barcelona. 

Ha estat un jornada molt i molt especial per tots ells, els ha permès viure el bàsquet més enllà dels propis entrenaments i partits setmanals. Sens dubte, una experiència que recordaran durant molt de temps. 

RECULL DE FOTOS DE LA VISITA DEL CB MOLINS DE REI AL PALAU

CLASIFICACIÓN FINAL XIII TORNEO JUNIOR FEM MOLINS DE REIS:
1) CAMPING BIANYA ROSER
2) CB MOLINS DE REI
3) CN CALDES
4) TECLA SALA 
CB CORNELLA 99
FC MARTINENC
Mejor jugadora de la final:
LAURA GARCÍA.- CAMPING BIANYA ROSER
Mejor jugadora local: ABRIL REAL

Segona Trobada de L'Escola de Bàsquet, ens divertim i mostrem el que aprenem

EL CB MOLINS DE REI SURT A LA PREMSA. AL LLAÇ DE MOLINS DE REI FA MENCIÓ A LES FOTOS DELS NOSTRES EQUIPS.  ENTRE EL LLAÇ DE FINALS D'AQUESTA SETMANA I EL LLAÇ DE LA FIRA,  SORTIRAN LES FOTOS DELS NOSTRES EQUIPS 

Gran actuació dels nostres equips Infantil i Cadet masculins al torneig de Vic, on hem aconseguit ser Campions i Sotscampions respectivament. FELICITATS A TOTS

Tant i com van fer les noies del Mini Femení, el passat diumenge, els jugadors del Mini 2005 van poder viure de ben a prop el partit del Sènior Masculí de Copa Catalunya. Van tenir l'oportunitat de presenciar la xerrada prepartit, fotografiar-se amb les components del primer equip, presenciar el joc a peu de pista i participar d'un partidet.           Moltes gràcies a tots!!!


VISITA SERGI PINO DEL MORABANC ANDORRA

El passat dilluns 14 de desembre, els jugadors/es dels equips Preminis, Minis i Infantils van tenir l'oportunitat de compartir una estona de joc a pista, escoltar els consells i realitzar diverses competicions amb en Sergi Pino, jugador molinenc que es troba a l'ACB